BEKS helpt je met een overzichtelijke bedrijfswageninrichting

Online je bedrijfswagen inrichten
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
  • Bespaar ruimte
  • Veiliger en duurzaam

Veel harde werkers, zoals monteurs en installateurs, worden in hun werk belemmerd door een onoverzichtelijke bedrijfswageninrichting. Gelukkig is hier wat aan te doen. In deze blogs schetsen we een aantal problemen en bieden daarbij een passende oplossing aan. Deze oplossing bespaart geld, tijd, en ruimte, is een stuk veiliger en duurzaam.  

Ik heb geen overzicht in mijn bedrijfswagen

Je werkt bij een servicebedrijf en je rijdt dagelijks naar klanten om ze te helpen. Maar, je hebt een steeds terugkerend probleem: je bedrijfswageninrichting werkt je behoorlijk tegen. Gemakkelijk iets uit je laadruimte halen zit er niet in. Ten eerste moet je alles uit het gangpad halen om bij de wandkasten te komen. Veel spullen passen namelijk niet in die kasten en moet je noodgedwongen op de grond neerleggen. Hoeveel dozen, bakken en apparaten heb je inmiddels uit je wagen getild voordat je eindelijk die pvc-hoek, wartel of printplaat te pakken hebt?

Mijn bedrijfsauto inrichting is slecht voor mijn rug

Als er iemand is met een zwaar lichamelijk beroep, is het een installateur of servicemonteur. Denk aan een loodgieter die regelmatig in de kruipruimte moet zijn. Een elektricien die zijn armen in de lucht moet houden om snoertjes in het plafond te monteren. Een keukenbouwer die met zware tegels sjouwt. Het is dus belangrijk dat bijzaken, zoals het pakken van spullen uit de auto, hun werk niet nóg zwaarder maken.

Mijn bedrijfswagen opruimen heeft geen zin, het blijft een zooitje….

Frustrerend hè. Je doet zo je best doet om je bedrijfswagen netjes te houden, maar binnen de kortste keren is het weer een rommel. De nadelen van zo’n troep zijn zeer hinderlijk. Je moet steeds zoeken naar spullen en als je ze niet kunt vinden moet je weer terug naar de zaak. Elke minuut dat jij bezig bent met zoeken kost dat jou en je klant 1 euro.  

Meer over online inrichten  Bekijk de oplossingen van BEKS

"We zien dat veel bedrijfswageninrichtingen niet matchen niet met de afmetingen van de auto’s."

Rob van Dinther

"Klimmen, bukken en kruipen is vanaf nu verleden tijd!"

Rob van Dinther

"Met elke 10 kilogram die je minder meeneemt, bespaar je elke 100 kilometer 0,1 liter brandstof."

Rob van Dinther

“Voor veel monteurs is even ‘snel’ je spullen pakken een utopie.”

Online je bedrijfswagen inrichten

Mijn bus is al zwaar, wordt hij niet zwaarder met een ladesysteem

Bedrijfswagens gaan vaak zwaar beladen op pad. Met als gevolg dat de tank sneller leeg is en onderhoud meer geld kost. Als je onze bedrijfswageninrichtingen ziet, kan de laadruimte volledig worden benut. We bouwen het ladesysteem namelijk vanaf de vloer op. Dit wekt de indruk dat deze bedrijfswageninrichting heel zwaar is. Maar schijn bedriegt. Inderdaad zit de auto helemaal vol, maar hij is niet per se zwaarder. Integendeel zelfs. Het systeem is licht van gewicht en je kunt je spullen zo optimaal mogelijk verdelen over de auto. Hierdoor bespaar je brandstof en onderhoudskosten.

Kan het ladesysteem open als ik mijn auto heb geparkeerd?

Een BEKS ladesysteem en parkeren. Gaat dat wel samen? Het is een vraag die af en toe voorbij komt. En terecht. Goed en dichtbij kunnen parkeren is natuurlijk erg belangrijk als je ergens gaat werken. Veel van onze klanten bevinden zich in steden en hebben kleine bedrijfswagens vanwege de grote parkeeruitdaging. In de meeste steden is de parkeerruimte schaars en als je een plekje hebt gevonden dan is dat vaak erg smal.

Als ik ga voor een BEKS ladesysteem, past deze dan in mijn volgende wagen?

Waarom zou ik in een nieuwe bedrijfswageninrichting investeren als ik deze maar voor één auto kan gebruiken? Precies! Daar dachten wij ook aan. Daarom hebben wij een duurzame bedrijfswageninrichting ontworpen. Een ladesysteem dat we gemakkelijk kunnen overbouwen in een andere bedrijfswagen.

Meer over online inrichten Bekijk de oplossingen van BEKS!

Recensies

Wim van Ederen

Een bedrijf met passie en aandacht voor hun vak. Wat een verademing om weer eens iemand te spreken die dat heeft. De 20 jaar oude ladekast kan weer even mee.... en de volgende komt weer hier vandaan.

Hans Valcke

Mooi systeem en al 8 jaar tevreden van.

Arjan Roosenburg

Unieke oplossing die superlang meegaat!

Scroll naar boven