Bestelbus inrichten? Bestelwagen inrichting online

Al meer dan 10.000 bedrijfswagens zijn voorzien van het unieke BEKS ladesysteem. Ons ladesysteem biedt immers vele voordelen voor uw bestelwagen inrichting! We beschrijven wat de voordelen van onze bedrijfswageninrichtingen zijn en hoe u de bedrijswageninrichting zelf samen stellen en kunt laten inbouwen in uw eigen bedrijfswagen. Zo kun je altijd veilig en opgeruimd de weg op! Via 'Bestelwagen inrichting online' kunt u uw bedrijfswageninrichting zelf samenstellen voor uw eigen bedrijfswagen.

BEKS inrichten 2020.jpg

Bestelwagen inrichten online ▸

Bestelbus inrichten met uniek ladesysteem

Veel bedrijfswagens gaan vol beladen de weg op en dit brengt de nodige nadelen met zich mee. Niet alleen verbruik je zo veel brandstof maar bovendien rijd je onveiliger dan nodig. Een inefficiënte bedrijfswageninrichting verhoogt het eigen gewicht nog eens extra. Het is daarom van belang voor de bestelwagen inrichting online dat u goed nadenkt over de inrichting van uw bestelbus. Bij BEKS hebben we een uniek ladesysteem ontworpen, dat zeer licht is in gewicht.

Hoe gaat u de bestelbus inrichten?

Bent u het zat om altijd rond te rijden in een rommelige bedrijfswagen en steeds te moeten zoeken naar jouw gereedschap en dat ene onderdeel? Ga dan nu online uw bestelbus inrichten. Al je materiaal kun je overzichtelijk verdelen over de lades. Bovenop de lades kun je je zware extra lading plaatsen.

BEKS-DEMO_klein.jpg

Bestelbus inrichten online ▸


Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen met bestelwagen inrichting online

Vanzelfsprekend wilt u de bedrijfswageninrichting zelf samenstellen. Om een indicatie te krijgen van de kosten en de prijs van de bedrijfswagen inrichting online hebben wij een wizard ontwikkeld die direct een indicatieve prijs geeft, zodat u weet wat uw bestelbus inrichten gaat kosten.

Uw bestelwagen inrichting online en uw bedrijfswageninrichting zelf samenstellen

U bepaald zelf uw bestelwagen inrichting online. Stel je eens voor. Je gaat werkzaamheden uitvoeren bij een klant en je hebt direct alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor het grijpen. Minutenlang zoeken naar dat ene onderdeel hoeft niet meer en terugrijden naar de zaak of naar de groothandel, omdat je iets vergeten bent, ook niet. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Met het BEKS ladesysteem kunt u uw bedrijfswageninrichting zelf samenstellen en zo heel geheel op maat uw bestelbus inrichten online.

BEKS tekenen_klein.jpg

Online prijs berekenen ▸


Bestelwagen inrichting online: bestelbus inrichten kan slimmer!

Uw bestelbus inrichten kan anders, slimmer en beter! Daar houden we ons bij BEKS ladesystemen al sinds 2002 mee bezig. Productvernieuwing heeft continu onze aandacht. Daardoor maken wij al jaren onze klanten blij met een uniek product: het BEKS ladesysteem. Dankzij ons ladesysteem hebben bedrijfswagens een stuk meer laadvermogen dan met een traditionele bedrijfswageninrichting. 

BEKS-Wizard.png

"Bestelbus inrichten kan slimmer!"

Bestelwagen inrichten online ▸

Bestelwagen inrichting
5/5 gebaseerd op 5 reviews
Scroll naar boven