Het ideale ladesysteem van BEKS

Geïnteresseerd? Neem contact op!
  • Lichte en veilige bedrijfswageninrichting
  • Meer laadruimte
  • Zelf aan de slag met onze wizard

BEKS Top Drawer-Line_klein.jpg

Al meer dan 10.000 bedrijfswagens zijn voorzien van het unieke BEKS ladesysteem. Ons ladesysteem biedt immers vele voordelen! In deze blogs bespreken we wat de voordelen van onze bedrijfswageninrichtingen zijn. Ook belichten we hoe je deze kunt laten inbouwen in jouw eigen bedrijfswagen, zodat je altijd veilig en opgeruimd de weg op gaat!  

De voordelen van een lichte bedrijfswageninrichting

Menig bedrijfswagen gaat vol beladen de weg op en dit brengt de nodige nadelen met zich mee. Niet alleen verbruik je zo veel brandstof maar bovendien rijd je onveiliger dan nodig. Een inefficiënte bedrijfswageninrichting verhoogt het eigen gewicht nog eens extra. Bij BEKS hebben we daarom een uniek ladesysteem ontworpen, dat zeer licht is in gewicht.

BEKS ladesysteem.

Ben je het zat om altijd rond te rijden in een rommelige bedrijfswagen en steeds te moeten zoeken naar jouw gereedschap en dat ene onderdeel? Dan is BEKS unieke ladesysteem voor jou de ultieme oplossing. Al je materiaal kun je overzichtelijk verdelen over de lades. Bovenop de lades kun je je zware extra lading plaatsen. “Klanten zijn zo blij dat ze eindelijk overzicht hebben in hun bedrijfswagen. De frustraties die ze iedere dag weer hadden, behoren tot het verleden”, aldus Rob van BEKS. 

Contactgegevens

Stuur je bericht!

Interesse in het ideale ladesysteem van BEKS of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of ga langs bij een van onze dealers bij jou in de buurt!

"Dankzij ons ladesysteem hebben bedrijfswagens een stuk meer laadvermogen dan met een traditionele bedrijfswageninrichting."

Stijn van BEKS

"Wij zorgen ervoor dat onze bedrijfswageninrichting een stuk lichter is dan een traditionele bedrijfswageninrichting."

Marc van BEKS

"Wij vinden het belangrijk onze klanten de mogelijkheid te geven zelf hun bedrijfswagen in te richten."

Rob van BEKS

“Klanten zijn zo blij dat ze eindelijk overzicht hebben in hun bedrijfswagen. De frustraties die ze iedere dag weer hadden, behoren tot het verleden”

Geïnteresseerd? Neem contact op!

De voordelen van BEKS

Zo ziet de ideale laadruimte van een bedrijfswagen eruit

Stel je eens voor. Je gaat werkzaamheden uitvoeren bij een klant en je hebt direct alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor het grijpen. Minutenlang zoeken naar dat ene onderdeel hoeft niet meer en terugrijden naar de zaak of naar de groothandel, omdat je iets vergeten bent, ook niet. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. “Met het unieke BEKS ladesysteem houden onze klanten het overzicht in hun bedrijfswagen én ze kunnen meer kwijt.”

Behoefte aan een veilige bedrijfswageninrichting?

Het gevaar van losliggende spullen in de auto wordt nog steeds onderschat. Toch kunnen hier grote ongelukken door ontstaan. Denk aan een hamer die door de auto vliegt als een bestuurder heel hard moet remmen, of het verschuiven van een lading. “Met een veilige bedrijfswageninrichting kunnen ongelukken met ladingen gemakkelijk worden voorkomen.”

Zelf je bedrijfswagen inrichten?

“Onze Wizard, de online tool om zelf een inrichting te tekenen, wordt jaarlijks met veel plezier gebruikt door duizenden klanten”, legt Rob uit. “Wij vinden het belangrijk onze klanten de mogelijkheid te geven zelf hun bedrijfswagen in te richten. Zo krijgen ze een helder beeld van ons product en kunnen onze dealers goed inspelen op hun wensen.”

Meer meenemen in je bedrijfswagen?

Het inrichten van een bedrijfswagen kan anders, slimmer en beter! Daar houden we ons bij BEKS Systems al sinds 2002 mee bezig. Productvernieuwing heeft continu onze aandacht. Daardoor maken wij al jaren onze klanten blij met een uniek product: het BEKS ladesysteem. “Dankzij ons ladesysteem hebben bedrijfswagens een stuk meer laadvermogen dan met een traditionele bedrijfswageninrichting”, zegt Stijn van BEKS.

Contactgegevens

Stuur je bericht!

Interesse in het ideale ladesysteem van BEKS of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of ga langs bij een van onze dealers bij jou in de buurt!

Scroll naar boven