« Terug

Nazorg en het BEKS 3-5-7 Garantieplan

Beks_Blog6Foto1.jpg27 aug

Standaard ontvang je 12 maanden garantie op een BEKS-vloerladesysteem. Door registratie via onze website, wordt de garantieperiode automatisch verlengd naar 36 maanden. Een inspectiebeurt, waarbij het unieke BEKS-loopwerk wordt gereinigd, volstaat om de garantieperiode te verlengen naar 60 maanden. Een onderhoudsbeurt na 5 probleemloze jaren, verlengt de garantieperiode verder naar 84 maanden; in totaal zeven jaar. Daarna wordt het tijd om de BEKS-inrichting nog eens over te bouwen naar je nieuwe auto!

Bewezen kwaliteit met uniek garantieplan

Het garantieplan van BEKS is uniek in de branche. We garanderen jouw ladesysteem voor een periode van zeven jaar. Ook het overbouwen naar een nieuw voertuig is veelal simpel te realiseren. Alle garantievoorwaarden zijn terug te vinden op onze website of via onze gespecialiseerde dealers. Wij onderstrepen hiermee de kwaliteit en toekomstbestendigheid van onze BEKS-vloerladesystemen.

Beks_Blog6Foto2.jpg
Neem contact op ▸

Eigen ontwerp van hoogwaardige kwaliteit

Ons ladesysteem is niet te vergelijken met traditionele inrichtingen van bedrijfsauto’s. BEKS-vloerladesystemen worden op de vloer van de auto geplaatst en niet in rekken tegen de zijwanden. Hierdoor benut je de volledige inhoud van laadruimte. Een voordeel waardoor veel klanten kiezen voor onze producten van hoogwaardige kwaliteit en met een uniek garantieplan.

Realistisch beeld vanaf de ontwerpfase

Omdat je alle vrijheid krijgt in het inrichten van je bedrijfsauto, ben je vanaf het eerste moment bekend met het ontwerp. Direct na het opslaan van je design via onze wizard, heb je een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat. Jouw lokale dealer is je contactpersoon gedurende het traject, van aankoop tot eventuele nazorg en service.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven