Bedrijfswageninrichting voor Wagenparkbeheerders

Doelgroep

Voor bedrijven, overheden en instellingen die een
relevant wagenpark hebben van tenminste 9 voertuigen.

Richt jouw wagenpark online in ▸

Wegenwacht ANWB

BEKS - The Fleet organizer

Al vanaf het prille ontstaan van BEKS, zijn klanten met grote wagenparken belangrijk. Bijvoorbeeld GEAS is al 15 jaar een belangrijke klant van BEKS en daarmee stonden zij aan de wieg van BEKS-for-Fleet.

Ook de Nederlandse ANWB vond bij BEKS-for-Fleet wat zij elders niet konden vinden; het sterkste, lichtste en betrouwbaarste ladesysteem. De Van Delft groep volgde, en ook vele andere klanten vinden inmiddels hun weg naar BEKS.

"Elke 10 kg teveel meenemen, kost 0,1 lter brandstof per 100 km extra."

~ Jaap Muller van Structon

"Een minuut zoeken kost jou en je klant 1 euro."

~ John Andriessen van GEAS

Elektro Scheppers - BEKS Systems.jpg

Kwaliteit op maat

Als fabrikant levert BEKS standaard supersnel haar ladesystemen. Vanaf ontwerp tot en met realisatie in 10 werkdagen. Speciaal voor de fleet-klanten is zelfs maatwerk in deze zeer korte doorlooptijd mogelijk. Extra gewicht besparen, of afwijkende maatvoeringen? Geen probleem! BEKS-for-Fleet gaat altijd een stapje verder dan wat je verwacht.

Zeer betrouwbaar, sterk, uitgekiend en met een superscherpe prijsstelling en ook nog eens een zeer hoog kwaliteitsniveau. Gepersonaliseerd? Je eigen logo op de greep? Misschien een huisstijl doorgevoerd naar de laadruimte? Geen probleem. Neem daarvoor contact op met BEKS-for- Fleet of met de BEKSperience Centers in Nederland en België.

Richt jouw wagenpark online in ▸
Scroll naar boven