Bedrijfswageninrichting online

Wil jij een bedrijfswageninrichting zelf samenstellen? Ga dan geheel vrijblijvend aan de slag in onze online wizard en ontwerp je persoonlijke bedrijfswageninrichting volgens jouw wensen en inzichten.

Met deze online tekentool kun je op eenvoudige wijze jouw bedrijfswageninrichting zelf samenstellen. Jaarlijks ontwerpen duizenden klanten zelf de ideale inrichting van hun bedrijfsbus online.

BEKS-bedrijfswageninrichting-online

Neem contact op

Hoe maak je een online bedrijfswageninrichting?

In de afgelopen jaren hebben wij voor vrijwel elk beroep al wel een bedrijfswageninrichting ontworpen. Ons ruime aanbod aan mogelijkheden staat tot je beschikking, om je te helpen bepalen wat voor jou de meest ideale inrichting is. Ons assortiment omvat ruim 5,5 miljoen verschillende configuraties!

Ga naar de online teken tool en kies dan het merk en het type van jouw bedrijfsauto. In 4 eenvoudige stappen kun je jouw bedrijfswageninrichting zelf samenstellen.

Volop keuze voor jouw bedrijfswageninrichting

Je hebt met het ladesysteem van BEKS steeds de keuze. Heb je veel lage spullen? Dan is een assortiment lage lades voor jou de beste oplossing. Heb je behoefte aan meer opbergruimte, of heb je hoge materialen? Dan bieden wij een ruim assortiment in  brede, hoge en lange lades aan. De keuze is geheel aan jou!

Wat de bedrijfswageninrichting ook moet zijn, BEKS biedt je de beste oplossing!

Contact

Is het ontwerp voor jouw bedrijfswageninrichting klaar? Dan neemt de BEKS-dealer bij jou in de buurt zo snel mogelijk contact met je op.  Onze dealer is je van dienst met professioneel advies en kan het ontwerp eventueel verder aanpassen naar jouw specifieke situatie.
Na opdracht produceren we jouw bodemlade systeem op maat in onze eigen fabriek. Doordat wij de volledige productie in eigen hand hebben, garanderen wij een snelle levering van 10 werkdagen. De laatste stap is een inbouwafspraak met onze dealer. Op weg naar vele fijne en veilige kilometers en vele uren werkplezier!

  • BEKS tekenen.webp
Scroll naar boven