Bedrijfswageninrichting online

Wil jij een bedrijfswagen inrichten online? Ga dan geheel vrijblijvend aan de slag in onze online wizard en ontwerp zelf jouw persoonlijke bedrijfswageninrichting naar wens.

Hierin kun je op eenvoudige wijze aangeven hoe jouw optimale bedrijfswageninrichting eruitziet. Jaarlijks hebben duizenden van onze klanten er al met veel plezier gebruik van gemaakt.

Bedrijfswageninrichting online ontwerpen ▸
  • BEKS tekenen.jpg

Hoe maak je een online bedrijfswageninrichting?

In de afgelopen jaren hebben wij voor vrijwel elk beroep al wel een bedrijfswageninrichting gemaakt. Ons ruime aanbod aan mogelijkheden staat tot je beschikking, om je te helpen bepalen wat voor jou de meest ideale inrichting is. Ga je liever uit van je bedrijfswagen? Geen probleem! Kies dan het merk en type van jouw auto en selecteer welke uitvoering je hebt (lengte en hoogte).

Volop keuze voor jouw bedrijfswageninrichting

Je hebt met ieder bedrijfswageninrichting steeds de keuze in de door jou gewenste hoogte. Immers heb je veel lage spullen? Dan is een assortiment lage lades voor jou de beste oplossing. Heb je behoefte aan opbergruimte? Dan is een brede, hoge en lange lade voor jou de goede keuze.

Wat de bedrijfswageninrichting ook moet zijn, BEKS biedt je de beste oplossing!

Contact voor bedrijfswageninrichting

Is het ontwerp voor jouw bedrijfswageninrichting klaar? Dan neemt de BEKS dealer bij jou in de buurt zo snel mogelijk contact met je op.  De dealer is je van dienst met professioneel advies en kan het ontwerp eventueel verder aanpassen naar jouw specifieke situatie.

Na opdracht produceren we jouw ladesysteem op maat in onze eigen fabriek. Doordat wij de volledige productie in eigen hand hebben, garanderen wij een snelle levering van 10 werkdagen. De laatste stap, naar vele fijne en veilige kilometers en werkuren, is een afspraak met onze dealer zodat deze met de inbouw van jouw auto kan beginnen!

  • BEKS rails monteren.jpg
Scroll naar boven