TuevNordLogo.jpg

TÜV Certificaat

Een aanrijding heeft in vele opzichten een flinke impact. Op de eerste plaats komt natuurlijk het persoonlijk welzijn. In het gunstigste geval dat er geen lichamelijk letsel is, begint de rompslomp met de verzekering en het herstellen van de schade aan de auto.

Jouw BEKS-ladesysteem heeft zich in elk geval goed gehouden. Daar hebben wij al voor gezorgd, door bij de ontwikkeling en de productie van Europa’s beste ladesysteem, de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen.

Zoals de afbeeldingen hiernaast laten zien, absorbeert jouw BEKS-ladesysteem de energie die vrijkomt bij een aanrijding. Een absolute vereiste daarbij, is de vakkundige montage van het BEKS-ladesysteem. Wanneer jouw BEKS-partner de montage volgens de montagevoorschriften van BEKS heeft uitgevoerd, ben jij zeker van een veilige en crashbestendige inrichting. Wij adviseren wel altijd een visuele controle van het BEKS-ladesysteem, na een ongeluk. In het geval dat de auto niet wordt hersteld, is overbouw van jouw ladesysteem naar je nieuwe auto geen enkel probleem. Ook daarvoor kun je steeds terecht bij BEKS of een BEKS-partner naar keuze.

BEKS wenst je vele veilige kilometers toe!

Deformation 01

Deformation 02

Scroll naar boven