Over ons

Pieter Beks begon in 2001 met de ontwikkeling van het eerste horizontale ladesysteem. Al vrij snel kwamen hier positieve reacties op en besloot hij het product verder te ontwikkelen.

Uniek ladesysteem

In augustus 2002 ontwikkelde hij, in samenwerking met Will Peeters van 3D Company, het systeem verder tot een uniek ladesysteem voor personen- en bedrijfswagens. In 2003 werd het systeem gepatenteerd en in 2004 kregen we er een Nederlands octrooi op. Rob van Dinther trad in 2011 toe tot het BEKS-team. Begin 2018 nam hij het bedrijf over van Pieter Beks. Marc Bleyens kwam begin 2020 het managementteam versterken.

  • over-ons-ladesystemen-beks-bedrijfswageninrichtingen.jpg
  • over-ons-onze-kracht-beks-bedrijfswageninrichtingen.jpg

Onze kracht

Als kleine organisatie zijn wij flexibel en kunnen we direct inspelen op jouw specifieke wensen en eisen. Ook maken we gebruik van de modernste technieken en kwalitatief hoogwaardige materialen. Daardoor is ons systeem zeer licht en erg duurzaam. Kans op defecten is vrijwel nihil. 

Zo werken wij

Wij hebben in geheel Europa dealers die jou graag van dienst zijn. Zij hebben ruime ervaring met de inbouw van ons ladesysteem en kunnen iedere bedrijfswagen geheel naar jouw wensen inrichten. De afgelopen jaren hebben onze dealers al meer dan 10.000 wagens met een BEKS systeem ingericht.

zoek een dealer ▸
Scroll naar boven