the-van-organizer-beks

Doelgroep: Monteurs

Voor professionele gebruikers die vanuit het “service”
oogpunt onderweg zijn en daarvoor bepaalde
onderdelen en/of gereedschappen bij zich hebben.

BEKS-Systems Monteurs.webp

Moeiteloos opbergen

Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder constant in en uit uw auto te hoeven klimmen? Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS.

Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht van uw materialen en gereedschappen. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem vervoert u heel eenvoudig grote en zware objecten. Het volledige laadvolume van uw wagen wordt benut én uw auto wordt representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt helt uw bedrijfswagen minder over in de bochten. In het lichtgewicht ladesysteem kunt u uw lading gelijkmatig verdelen.

“In mijn auto kun je niet rechtop staan, dus voor mij geen wandrekken meer. Ik heb nu veel meer overzicht en ruimte. Bovendien kan ik bovenop mijn dubbele laadvloer gemakkelijk nog een pallet meenemen.”

Eindeloze mogelijkheden

De ideale bedrijfswageninrichting bepaalt u zelf met de ladesystemen van BEKS. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren en wordt uw systeem conform uw wensen en specificaties binnen 10 werkdagen geproduceerd. Bovendien is het systeem eenvoudig in te bouwen en in elke wagen te gebruiken.

De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht. De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen.

Bent u toe aan een andere auto? Geen probleem! Het systeem kan eenvoudig worden overgebouwd.

BEKS-Systems Monteurs 2.webp
Kreunen_klein.jpg

MAXI

Klanten als Vreman Water en beddenfabrikant Arjo Huntleigh tonen aan dat ook auto’s die niet tot de primaire doelgroep van BEKS-for-Vans behoren, prima kunnen worden ingericht met een BEKS ladesysteem.

Het uitgangspunt bij het bepalen van de ideale inrichting is in eerste instantie de auto en in tweede instantie de te vervoeren materialen en gereedschappen. Alles wat standaard mee moet, krijgt een logische en vaste plaats. Vaak begint de puzzel met het grootste en meest volumineuze artikel. Stap voor stap krijgt de ideale inrichting van de laadruimte vorm. De realisatie van het ontwerp, de inbouw door gekwalificeerde BEKS partners en daarna de aflevering van het ingerichte voertuig aan de eindgebruiker, is dan altijd een feestelijke gebeurtenis.

Maatwerk maken, liefst met zoveel mogelijk standaard maten. Dat is wat BEKS doet.

Scroll naar boven