the-vets-organizer-new logo

Doelgroep: Dierenartsen

Voor professionele gebruikers die vanuit het “diergeneeskundig”
oogpunt onderweg zijn en daarvoor bepaalde medicamenten,
verbruiksmaterialen en/of gereedschappen bij zich hebben.

  • BEKS-Systems_ALU-line_B4V.webp

Oplossingen voor dierenartsen auto’s

Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval? Ontdek de lichtgewicht AutoApotheek of Mobieteek oplossingen voor dierenartsen van BEKS-for-Vets.

Met dit unieke ladesysteem heb je een optimaal overzicht over je medicamenten (gekoeld of ongekoeld). Op het sterke en degelijke ladesysteem kun je eenvoudig grote dingen vervoeren. Ook de wekelijkse boodschappen meenemen en privégebruik blijft mogelijk. Je benut het volledige laadvolume van uw wagen en houdt een vrij zicht rondom. Jouw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt jouw wagen minder over in bochten.

Een traditionele mobiele AutoApotheek is zwaar, omdat die nog worden gemaakt uit Trespa (of ouderwetse tranenplaat). Nu het brandstofverbruik steeds belangrijker wordt en ook door Dierenartsen vaker een elektrische of hybride wagen wordt ingezet, is een sterke en lichtgewicht mobiele apotheek van BEKS de beste keuze. Voor alle auto’s is er een maatwerkoplossing voorhanden.

Onze levertijd bedraagt 10 werkdagen en in veel gevallen kan de plaatsing in de auto in 1 dag of kun je er zelfs op wachten. Eventueel kan jouw auto ook worden opgehaald en na inbouw worden teruggebracht. Makkelijk toch? Neem contact met ons op, voor een offerte op maat. Je kunt deze natuurlijk ook zelf samenstellen, met behulp van de BEKS-configurator.

  • Defender - BEKS for VETS.webp
  • BEKS for VETS.jpg

Eindeloze mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren. Het systeem is modulair opgebouwd, en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.

U kunt het systeem in iedere wagen gebruiken en het kan goed worden over gebouwd naar een volgende auto. Het systeem is gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, kunststof en lichtgewicht houtsoorten. Het frame is van een hoogwaardige RVS.

Dynnox Brancard systeem met BEKS-opbouw

Voor het vervoeren van een zwaar RX toestel met alle benodigdheden, of voor een complete behandelunit voor de paardentandarts, inclusief stroomvoorziening, stromend water en perslucht. De Dynnox is er klaar voor!

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en ARBO-vriendelijk transportmiddel.

  • Dynnox in de praktijk.webp

U hoeft geen zware materialen meer te tillen en het gebruik van Dynnox bespaart u het vaak heen en weer lopen naar uw bedrijfswagen als u veel verschillende goederen naar de werkplek moet brengen. Vertel ons uw wensen en wij komen graag langs om u de mogelijkheden van Dynnox te laten zien!

Scroll naar boven