the-fleet-organizer-beks

Doelgroep: Fleetowners

Voor wagenparkbeheerders van bedrijven, overheden,
leasemaatschappijen en instellingen die een relevant
wagenpark beheren van tenminste 9 voertuigen.

BEKS-Systems - Peinemann.webp

BEKS - The Fleet organizer

Al vanaf het prille ontstaan van BEKS, zijn klanten met grote wagenparken belangrijk. De mogelijkheden die BEKS biedt voor klanten met een groot eigen wagenpark zijn nèt een tikje groter. Bijvoorbeeld afwijkende maatvoering of specificaties, branding (uw eigen logo en bedrijfskleuren) of inrichtingen die op afroep klaarstaan; een kleine greep uit de mogelijkheden die BEKS biedt.

Het uitgebreide internationale netwerk biedt ook klanten met een wagenpark, verspreid over Europa, toegang tot het sterkste, lichtste en betrouwbaarste ladesysteem.

"Elke 10 kg teveel meenemen, kost 0,1 lter brandstof per 100 km extra."

~ Jaap Muller van Structon

"Een minuut zoeken kost jou en je klant 1 euro."

~ John Andriessen van GEAS

Elektro Scheppers - BEKS Systems.jpg

Kwaliteit op maat

Als fabrikant levert BEKS standaard supersnel haar ladesystemen. Vanaf ontwerp tot en met realisatie in 10 werkdagen. Speciaal voor de fleet-klanten is zelfs maatwerk in deze zeer korte doorlooptijd mogelijk. Extra gewicht besparen, of afwijkende maatvoeringen? Geen probleem! BEKS-for-Fleet gaat altijd een stapje verder dan wat je verwacht.

Zeer betrouwbaar, sterk, uitgekiend en met een superscherpe prijsstelling en ook nog eens een zeer hoog kwaliteitsniveau. Gepersonaliseerd? Je eigen logo op de greep? Misschien een huisstijl doorgevoerd naar de laadruimte? Geen probleem. Neem daarvoor contact op met BEKS-for- Fleet of met de BEKSperience Centers in Nederland en België.

Richt jouw wagenpark online in ▸
Scroll naar boven