Gelijkmatige belading

Overdrijven maakt de zaak duidelijk. Natuurlijk rij jij niet zo rond. Maar dit is wel wat jouw bestelbus 'ervaart'.

Door de ongelijke belading, wordt het rijgedrag van je auto minder goed. Bovendien worden de vering en de banden te zwaar belast.

Het BEKS vloerladesysteem helpt je om een goede en gelijkmatige belading van je bus te realiseren.

Veiliger, handiger en mooier. Dat is ‘BETER met BEKS’

  • BEKS-Systems_Gewicht aan 1 kant.webp
  • BEKS-Systems Lading_Gr.webp

Ik kan niet bij mijn spullen

De puinhoop achterin menige bestelwagen, is niet alleen de 'schuld' van een slordige berijder. Veel vaker is de reden van de rommel in de bus, gelegen in de keuze voor wandrekken.

Stelling(en) tegen de zijkant van de bus, is alleen een goed idee, als je in de bus rechtop kunt staan, of als jij je bus nodig hebt als werkplaats/magazijn.
In alle andere gevallen is de keuze voor een ladesysteem slimmer.

  1. Niet meer klimmen in een bus, waarin je niet rechtop kunt staan;
  2. Alles heeft een vaste plaats;
  3. Extra materialen leg je bovenop je ladesysteem, waarbij je gewoon nog bij je gereedschap en onderdelen kunt;
  4. Het gewicht wordt beter over de vooras en de achteras verdeeld.

Rechtop staan

Als de hoogte van de auto niet voldoende is om rechtop te kunnen staan, is toegang tot de laadruimte vervelend en soms zelfs pijnlijk. Je stoot je hoofd of ontwikkelt nek en/of rugpijn. Wij zijn graag zuinig op ons kostbaarste bezit; onze collega’s!

Terwijl je gewoon rechtop staat naast je auto, zijn jouw materialen en gereedschappen heel makkelijk toegankelijk. Dat is ergonomie ten top!

Ben jij ook zuinig op jezelf? Doe het dan ook ‘BETER met BEKS’

  • BEKS-Systems_Rechtstaan.webp
  • BEKS-Systems Gewicht_Gr.webp

Brandstofbesparing

Overgewicht is niet goed. Nee, hier spreekt niet je huisarts! Hier spreekt jouw specialist in het inrichten van bestelwagens.

Elke kilo die jij teveel met je meeneemt, kost je 0,1 liter brandstof per elke 100 kilometer die je rijdt. Tel dat maar eens uit. Als dat teveel moeite is, laat dan je bus inrichten met BEKS. Wij bieden de lichtste Bedrijfswageninrichting aan en doen dat met maar liefst 10 jaar garantie.

Als je een online configuratie maakt, rekenen wij automatisch jouw mogelijke brandstofbesparing uit.

BEKS verdient zichzelf terug! Dat is wat wij bedoelen met 'BETER met BEKS’

Beschikbare werkruimte

Wanneer de enige beschikbare ruimte je ‘vrije’ looppad tussen de inrichting is, wordt het lastig. Een opstelling met wandrekken stelt je voor de keuze om óf je looppad vrij te houden óf om je extra spullen mee te nemen.

Kiezen is verliezen! Jij als gebruiker hebt die keuze helemaal niet en dus moet je het elke dag maar weer ervaren hoe lastig dat is. Het levert ons een dikke map met foto’s op, die allemaal laten zien wat de gevolgen zijn van die foute keuzes.

Doe het daarom eens anders. Doe het beter. Doe het met BEKS. Een BEKS ladesysteem biedt de gebruikers wat wandrekken gewoonweg niet kúnnen bieden: toegang tot je materialen én extra materialen meenemen.

Dat is 'BETER met BEKS'

  • BEKS-Systems_Geen ruimte bij open lade.webp
  • BEKS-Systems - BETER met BEKS.jpg

Concurrentie & BEKS

Op websites en op social media zien wij geregeld foto’s van realisaties van onze concurrenten. Nieuwe bussen en bestelwagens, ingericht met het mooiste wat de Aluca’s, de Bott’s, de Sortimo’s en hun vele collega’s te bieden hebben.

Voorbeelden waarbij de monteurs, die met de bussen mogen gaan rijden, niet eens de ruimte hebben om te staan, tussen de rekken en de lades die daarin zitten.

Omdat hij al gedwongen met zijn hoofd omlaag staat, kan hij dan wel meteen goed in de lade kijken…..

Dat kan echt beter. 'BETER met BEKS'

Scroll naar boven