• BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen 01.jpg

Autoapotheek voor dierenartsen

Wil je een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor jou als dierenarts?

Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, stroomvoorziening voor een printer. Of wil je onderweg je handen kunnen wassen en je afval kunnen scheiden? Ontdek onze lichtgewicht AutoApotheek of Mobieteek oplossingen voor dierenartsen. Met dit unieke ladesysteem heb je een optimaal overzicht over je medicamenten (gekoeld of ongekoeld).

Ook privé je auto gebruiken?

Op het sterke en degelijke ladesysteem kun je eenvoudig grote dingen vervoeren. Ook privégebruik van het voertuig is daarmee prima mogelijk. Met de lange lades van BEKS, benut je eenvoudig het volledige laadvolume van jouw wagen.

Jouw auto wordt hygiënisch, representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt van dit lichtgewicht ladesysteem helt jouw wagen minder over in bochten.

  • BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen 02.jpg
  • Defender - BEKS for VETS.webp

Een moderne oplossing

Een traditionele mobiele AutoApotheek is zwaar, omdat die nog worden gemaakt uit Trespa (of zelfs uit ouderwetse tranenplaat). Nu het brandstofverbruik, of een grotere actieradius steeds belangrijker wordt, nu steeds vaker een elektrische of hybride wagen wordt ingezet, is een sterke en lichtgewicht mobiele apotheek van BEKS de beste keuze.

Voor alle auto’s is er een maatwerkoplossing voorhanden. Onze levertijd bedraagt 10 werkdagen en in veel gevallen kan de plaatsing in de auto in 1 dag of kun je er zelfs op wachten. Eventueel kan jouw auto ook worden opgehaald en na inbouw worden teruggebracht. Makkelijk toch? Neem contact met ons op, voor een offerte op maat. Je kunt deze natuurlijk ook zelf samenstellen, met behulp van de BEKS-configurator.

Eindeloos veel mogelijkheden

Het unieke ladesysteem van BEKS-for-Vets gaat verder waar andere systemen stoppen. Door de vele verschillende afmetingen, kunt jij eindeloos combineren. Het systeem is modulair opgebouwd en de vele accessoires creëren zowel binnen als buiten de lades volop mogelijkheden.

Je kunt het BEKS ladesysteem in vrijwel iedere wagen gebruiken en het kan zelfs meerdere keren worden overgebouwd naar volgende auto’s. Het systeem wordt gebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium, RVS en lichtgewicht houtsoorten.

  • BEKS-Systems_Autoapotheek voor dierenartsen 04.jpg
Scroll naar boven