BEKSperience Center Valkenswaard

Voor elk merk bedrijfswagen staat BUS-werk Valkenswaard, onderdeel van BEKS Systemen BV, voor je klaar. Met de kwaliteitsproducten van BEKS, maken zij van jouw bedrijfswagen het visitekaartje van je onderneming. Je bedrijfswagen volledig laten inrichten? Dan kies je voor BUS-Werk Valkenswaard!

Het BEKS-ladesysteem is de absolute nummer 1, bij vrijwel elk inrichtingsadvies. Heel vaak vormt BEKS immers de basis om op verder te bouwen.

In de werkplaats te Valkenswaard verzorgt BUS-werk bedrijfswageninrichting voor personenauto's, bestelauto’s en servicevoertuigen. Compleet en geheel naar jouw wensen!

Pand BUS-Werk.jpg
BEKS-Wizard_klein.png

Online inrichten op zijn allerbest

Wil jij heel makkelijk jouw eigen bedrijfswageninrichting zelf samenstellen? BEKS ontwikkelde daarvoor de wizard. Deze unieke tool 'tovert' in slechts enkele klikken jouw ideeën om naar een realistisch ontwerp.

De mensen van BUS-werk zijn je daarbij graag van dienst. En ben je klaar met tekenen? Dan staan de door BEKS gecertificeerde inbouwers Stijn, Dennis en Maikel klaar om jouw ideale inrichting vakkundig in te bouwen. 

Contactgegevens

Goudenrijderhof 8

5551 VJ  VALKENSWAARD

+31 (0)40 760 01 71

info@BUS-werk.nl

www.bus-werk.nl

Scroll naar boven