BEKS-Importeur Denemarken

PM Bilinventar ApS is een familiebedrijf, opgericht in 2009.

PM-Bilinventar heeft de ambitie om de voorkeurspartner te zijn van vaklui, installateurs en dealers bij de bouw van bestelwagens. PM-Bilinventar gelooft dat de nauwe relatie tussen leverancier en klant resulteert in de beste voorraadoplossingen. Gebruikmakend van bewezen technologie wordt door een team van specialisten passend maatwerk geleverd voor de complete bedrijfswagen.

Het BEKS-ladesysteem is een onmisbare schakel bij dat maatwerk. Heel vaak vormt BEKS de basis om op verder te bouwen. PM Bilinventar verzorgt bedrijfswageninrichting van A tot Z voor bestelauto’s en servicevoertuigen. Compleet en geheel naar uw wensen!

Gebouw PMBJ.webp
BEKS-Wizard_klein.png

Online inrichten op zijn allerbest

Wil jij heel makkelijk jouw eigen bedrijfswageninrichting zelf samenstellen? BEKS ontwikkelde daarvoor de wizard. Deze unieke tool 'tovert' in slechts enkele klikken jouw ideeën om naar een realistisch ontwerp.

De adviseurs van PM BIlinventar zijn je daarbij graag van dienst. En ben je klaar met tekenen? Dan staan de door BEKS gecertificeerde inbouwers klaar om jouw ideale inrichting vakkundig in te bouwen. 

Contactgegevens

Scroll naar boven