« Terug

BEKS Montagefilm

BlogBeks 15-06.jpg15 jun

Bekijk YouTube film ▸

Specialisme bij onze dealers

Onze dealers hebben rekening te houden met niet alleen de wensen vanuit de klant, maar ook van de fabrikant. De inbouw vindt plaats op een door BEKS voorgeschreven wijze. De manier van inbouwen is bijna net zo belangrijk als het product zelf. Er wordt een toekomstbestendige inrichting gerealiseerd, mits die op een verantwoorde wijze wordt ingebouwd.

Uitgebalanceerde mix van materialen

BEKS-vloerladesystemen zijn licht in gewicht en zullen daarom de bedrijfsauto niet onnodig verzwaren. Dat resulteert in brandstofbesparing en een grotere actieradius. Er is gekozen voor een slimme mix van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal, aluminium en lichtgewicht hout. De bewuste keuze voor meerdere soorten van materialen, zorgen voor het lage eigen gewicht. Functionaliteit, kwaliteit en design komen samen in onze producten.

Dezelfde dag nog wegrijden met een BEKS-vloerladesysteem

Je lokale BEKS-dealer maakt een inbouwafspraak met je, voor de installatie van het ladesysteem. De bedrijfsauto kun je bij de dealer afleveren en in de meeste gevallen kun je dezelfde dag al wegrijden met een volledig geïnstalleerd BEKS-vloerladesysteem. Alle onderdelen worden inbouwklaar afgeleverd, waardoor onze gespecialiseerde partners snel kunnen schakelen.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven