« Terug

BEKSperience Centers

Nieuws wk 37.JPG17 sep

Specialisme bij onze dealers
Onze dealers hebben rekening te houden met niet alleen de wensen vanuit de klant, maar ook van de fabrikant. De inbouw vindt plaats op een door BEKS voorgeschreven wijze. De manier van inbouwen is bijna net zo belangrijk als het product zelf. Er wordt een toekomstbestendige inrichting gerealiseerd, mits die op een verantwoorde wijze wordt ingebouwd.

Uitgebalanceerde mix van materialen
Het BEKS ladesysteem is opgebouwd met duurzame en lichtgewicht materialen als aluminium (geanodiseerd), zetdelen van staal (thermisch verzinkt) en lichtgewicht houtsoorten (voornamelijk populier). Het frame is van een roestvast staal (inox).De grotendeels aluminium bedrijfswageninrichting ziet er eenvoudig uit. Dat vinden wij een compliment! Bedrijfswageninrichtingen van hout, staal of aluminium hebben veelal ladengeleiders aan de zijkanten van de lades. Die ladegeleiders zijn duur, zwaar en kwetsbaar. Het vloerladesysteem van BEKS heeft haar eigen gepatenteerde lade geleide systeem. Stof, water en vuil hebben geen enkele invloed op het functioneren van het systeem.
De BEKS vergrendeling werkt op zwaartekracht. Dus geen ingewikkelde sluitconstructies, met palletjes, veertjes of kabeltjes.
Openen en sluiten van een BEKS-lade gaat heel eenvoudig en bovendien met 1 hand!

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven