« Terug

Ontdek de unieke ladesystemen van BEKS

Beks_Blog1Foto1.jpg07 okt

BEKS ondersteunt werkend Europa met de inrichting van bedrijfsauto’s op basis van een uniek ladesysteem, specifiek afgestemd op de persoonlijke situatie. Afnemers van onze ladensystemen vallen grofweg onder vier categorieën: BEKS-for-Vans, BEKS-for-Vets, BEKS-for-Fleet en BEKS-for-Blue. Al bijna 20 jaar produceert BEKS Europa’s meest veelzijdige ladesysteem.

“Samen met ons uitgebreide partnernetwerk voorzien we bedrijfsauto's van gepersonaliseerde ladesystemen van hoogwaardige kwaliteit”

Maak kennis met de BEKS-formule

Maak kennis met de BEKS-vloerladesystemen via onze unieke wizard op de website of via onze lokale BEKS-dealers, verspreid in 9 talen over geheel Europa. Ontdek wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk, zodat je de inrichting precies kunt afstemmen op jouw werkzaamheden en gebruik. Ervaar de unieke BEKS-formule zelf.

Beks_Blog2Foto2.jpg
Neem contact op ▸

Maatwerk op basis van standaard maten

Het uitgangspunt voor de ideale inrichting is jouw bedrijfsauto. Even belangrijk zijn de materialen en gereedschappen die worden vervoerd. Alles wat standaard meegaat tijdens een werkdag, krijgt een logische en vaste plaats. Jouw ideale inrichting bepaal je helemaal zelf met de ladesystemen van BEKS. Ons ruime assortiment borgt dat ook jouw inrichting ‘op maat’ is.

Zicht op kwaliteit en productvernieuwing

BEKS gaat uit van een compact en robuust ladesysteem waar je alle materialen en gereedschappen kunt opbergen voor een uitstekend overzicht. De volledige beschikbare ruimte wordt daarbij benut. Productvernieuwing en daarmee het verder ontwikkelen van ons unieke ladesysteem, heeft continu onze aandacht. Vanuit onze eigen fabriek te Valkenswaard spelen wij in op de individuele behoefte van jou als klant.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven