« Terug

Personaliseer je eigen ladesysteem met de online wizard

Beks_Blog2Foto1.jpg28 okt

In een paar stappen de ideale inrichting voor je bedrijfsauto inzichtelijk en kloppend. Het lijkt te mooi om waar te zijn. BEKS biedt een unieke wizard die je ondersteunt in het selecteren van de juiste opties en mogelijkheden voor een passend ladesysteem. Vanaf je computerscherm of tablet eenvoudig online geregeld. Kies jouw merk en type auto en start direct met inrichten.

“Met onze unieke wizard kun je geheel naar wens jouw bedrijfsauto inrichten met een passend ladesysteem, afgestemd op jouw wensen en jouw werkzaamheden.”

Zelf de regie over de inrichting

Je eigen inrichting voor je bedrijfsauto bepalen. Het kan met het unieke ladesysteem van BEKS. Start met de online wizard en krijg een realistisch beeld van de inrichting van jouw keuze. Ons systeem is ongeëvenaard en heeft altijd dezelfde stabiele en kwalitatieve basis. Jij kiest zelf welke inrichting voor jou het verschil maakt. Bij elke lade wordt een basisindeling standaard meegeleverd. Met onze opties en accessoires, kun je even eenvoudig elke lade verder indelen naar jouw behoefte.

Beks_Blog2Foto2.jpg
Neem contact op ▸

Passend bij de situatie en werkzaamheden

Wanneer je de wizard opent, kies je eerst het merk en vervolgens het type van je bedrijfsauto. Van daaruit kun je zelf als designer aan de slag of kiezen uit een aantal standaard voorbeelden. Elke lade kun je individueel inrichten, zodat de inrichting exact is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Onze wizard is intuïtief en overzichtelijk en daarom makkelijk in gebruik.

Gegevens versturen via de wizard

Ben je tevreden over de tekening die wordt getoond in de wizard? Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, een proces van enkele minuten, rest alleen het invullen van enkele gegevens. Hiermee is jouw design opgeslagen en ontvang je direct een persoonlijke offerte in je mailbox, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven