« Terug

Transport naar de lokale BEKS-specialist

Beks_Blog4Foto1.jpg23 dec

Vanuit Valkenswaard worden de bestellingen verzonden naar de in BEKS gespecialiseerde bedrijfswageninrichters. Die specialisten kennen de klanten in hun gebied het beste. Naast Nederland en België, worden de BEKS-producten ook veilig en snel naar andere landen in Europa en daarbuiten getransporteerd. BEKS traint haar lokale partners continue, om er zeker van te zijn dat steeds het beste advies wordt gegeven.

“Ons distributienetwerk is zo ingericht dat wij onze klanten in heel Europa lokaal kunnen bedienen, altijd met de vertrouwde kwaliteit en service.”

Beks_Blog4Foto2.jpg
Neem contact op ▸

Input vanuit klanten en dealers

Iedere eindgebruiker kan in zijn eigen taal gebruik maken van onze unieke wizard. Het ontwerp wordt naar de voor jou dichtstbijzijnde BEKS-dealer gestuurd. Bovendien ontvang je direct een gedetailleerd overzicht met alle prijzen, maten en gewichten in je mailbox. De dealer controleert het ontwerp op verschillende aspecten en neemt ook persoonlijk nog even contact op. Na akkoord bestelt hij het systeem bij BEKS.

Vind jouw dichtstbijzijnde BEKS-dealer

Onze dealers bevinden zich in geheel Europa. Op onze website kun je eenvoudig gebruik maken van een interactieve dealer locator. Zo kun je meteen zien welke BEKS-dealer zich in jouw regio bevindt. Kom langs voor een persoonlijk gesprek en een voorstel, zodat je op de hoogte bent van de vele mogelijkheden van onze systemen.

Inbouwklaar op de juiste bestemming

Ons ladesysteem is modulair opgebouwd en de BEKS-lades kunnen variëren in breedte, hoogte en lengte. Hierdoor kunnen we het systeem geheel op basis van individuele wensen afstemmen en kun je al je materialen en gereedschappen opbergen. De bestelde bedrijfswageninrichting wordt inbouwklaar geleverd bij onze lokale dealer van jouw keuze.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven