« Terug

Productieproces van het BEKS-vloerladesysteem

Beks_Blog3Foto1.jpg25 nov

Een lokale BEKS-dealer of BEKSperience center neemt contact met je op om alles te bespreken. Na een akkoord op de offerte kan de productie van jouw eigen ladesysteem beginnen. De tussenstap van persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Een specialist die meedenkt biedt vele voordelen. Je kiest voor een product en doet de investering. Ons trackrecord toont al vele tevreden klanten doorheen geheel Europa.

“Door gebruik te maken van de wizard, te kijken naar praktijkvoorbeelden en het persoonlijke contact met een lokale dealer, kun je een realistisch beeld vormen van het resultaat.”

Beks_Blog3Foto2.jpg

Neem contact op ▸

Eigen productie in Valkenswaard

Alle BEKS-vloerladesystemen worden in onze productiefaciliteit te Valkenswaard vervaardigd. Zodra het design is goedgekeurd, wordt het productieproces gestart. De productie en de assemblage van de onderdelen vindt plaats in eigen beheer. Zodoende zijn onze klanten verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en garantie, zoals we dat alleen bij BEKS beloven.

Van productiefaciliteit naar de inbouwer

BEKS ontwikkelt al sinds 2002 efficiënte inrichtingen voor bedrijfsauto’s en inmiddels zijn al duizenden auto’s voorzien van ons unieke ladesysteem, in geheel Europa. Tien werkdagen na opdracht wordt het ladesysteem compleet geassembleerd bij de BEKS-specialist van jouw keuze geleverd. Die verzorgt dan de plaatsing van jouw ladesysteem.

Lokale BEKS-dealers door heel Europa

De BEKS-dealer in jouw regio verzorgt de inbouw van je persoonlijke ladesysteem. Alle onderdelen worden klaar inbouw en volledig geassembleerd afgeleverd bij de dealer. Er wordt een inbouwafspraak gemaakt op het moment dat het jou uitkomt. Binnen een dag is de installatie meestal al voltooid en rij je weg met een volledig ingerichte bedrijfsauto.

Neem contact op ▸

« Terug

Scroll naar boven