« Terug

De voordelen van een lichte bedrijfswageninrichting

Beks_De-voordelen-van-een-lichte-bedrijfswageninrichting_1.jpg27 jun

Menig bedrijfswagen gaat vol beladen de weg op en dit brengt de nodige nadelen met zich mee. Niet alleen verbruik je zo veel brandstof maar bovendien rijd je onveiliger dan nodig. Een inefficiënte bedrijfswageninrichting verhoogt het eigen gewicht nog eens extra. Bij Beks hebben we daarom een uniek ladesysteem ontworpen, dat zeer licht is in gewicht. “Wij maken gebruik van lichte materialen, zoals speciale soorten hout, kunststof en aluminium. Dit zorgt ervoor dat onze bedrijfswageninrichting een stuk lichter is dan een traditionele bedrijfswageninrichting”, aldus Rob van Dinther, eigenaar van Beks-Bedrijfswageninrichtingen.

Bestelwagen inrichten

“Naast de materiaalkeuze zorgt de materiaalopbouw van ons ladesysteem ervoor dat het licht in gewicht is. Wij hebben de mix van materialen nauwkeurig uitgebalanceerd. “Waar mogelijk vooral lichte materialen en waar noodzakelijk wat sterkere materialen”, zegt Rob. “Wanneer we een bestelwagen inrichten wordt deze hierdoor niet veel zwaarder.”

“Wij maken gebruik van lichte materialen, zoals hout en aluminium. Dit zorgt ervoor dat onze bedrijfswageninrichting een stuk lichter is dan een traditionele bedrijfswageninrichting.”

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Minder brandstofverbruik

Een groot voordeel van onze lichte bedrijfswageninrichting, is dat je minder brandstof verbruikt. Hoe lichter de wagen, hoe minder hard de auto hoeft te werken en hoe minder energie er verloren gaat. Dit scheelt een hoop brandstof en dus een hoop geld. Bovendien is het een stuk beter voor het milieu als je minder brandstof verbruikt.

Meer informatie?

Wil je een bestelwagen inrichten en heb je behoefte aan meer informatie over ons ladesysteem? Overal in de Benelux bevinden zich dealers die ons ladesysteem inbouwen. Zeer waarschijnlijk zit er een bij jou in de buurt. Hier kun je contact mee opnemen. Ze staan je graag te woord. Je kunt ook gebruikmaken van de Wizard op onze website. Hiermee kun je zelf je bedrijfswagen online inrichten en krijg je een goed beeld hoe de inrichting van jouw auto eruit kan komen te zien.

« Terug

Scroll naar boven