« Terug

Zo ziet de ideale laadruimte van een bedrijfswagen eruit

Beks_Zo-ziet-de-ideale-laadruimte-van-een-bedrijfswagen-eruit_2.jpg22 aug

Stel je eens voor. Je gaat werkzaamheden uitvoeren bij een klant en je hebt direct alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor het grijpen. Minutenlang zoeken naar dat ene onderdeel hoeft niet meer en terugrijden naar de zaak of naar de groothandel, omdat je iets vergeten bent, ook niet. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. “Met het unieke Beks ladesysteem houden onze klanten het overzicht in hun bedrijfswagen én ze kunnen meer kwijt”, zegt Rob van Beks.

Traditionele bedrijfswageninrichting

Zoals je wellicht weet bestaat de traditionele bedrijfswageninrichting overwegend uit rekken, die tegen de wanden van de laadruimte zijn bevestigd. De overige laadruimte wordt vaak gebruikt om losse spullen in te leggen. “Als de loopruimte tussen de wandrekken is volgestopt met spullen, blokkeert dit de toegang tot je eigen onderdelen en gereedschappen. Het is zeer inefficiënt en bovendien slecht voor je rug als je steeds door je geblokkeerde loopruimte moet klimmen”.

“Wij houden niet van ingewikkelde sluitconstructies met palletjes, veertjes of kabeltjes, ons sluitsysteem werkt op zwaartekracht en kan niet stuk."

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Beks ladesysteem als bedrijfswageninrichting

Onze bedrijfswageninrichting bestaat uit een ladesysteem dat modulair wordt opgebouwd vanaf de vloer. De lades bestaan uit 4 verschillende breedtes, 4 hoogtes en 10 dieptes. Deze kun je eindeloos combineren en dus zijn we in staat je bedrijfswageninrichting helemaal voor je op maat te maken. Bovenop de dubbele laadvloer is het mogelijk om overige spullen neer te leggen. Deze kun je eventueel bevestigen aan rails, zodat ze niet gaan rondslingeren. Verder is het mogelijk ook andere accessoires toe te voegen, denk aan allerlei bakjes en vakverdelingen, op maat gemaakte foam indelingen, afvalbakjes, of zelfs een koelbox.

Gehele oppervlakte van de laadruimte

Doordat ons ladesysteem de gehele oppervlakte van de laadruimte inneemt, kun je veel meer spullen meenemen dan voorheen. Bovendien zul je niet snel gereedschap of onderdelen dubbel meenemen. In de lades heeft alles een vaste plaats, dus je kunt gemakkelijk zien of je het al bij je hebt of dat je je voorraad moet aanvullen. Ook het openen en sluiten gaat gemakkelijk. Rob: “Wij houden niet van ingewikkelde sluitconstructies met palletjes, veertjes of kabeltjes, die kapot kunnen gaan of slijten. Ons sluitsysteem werkt op de zwaartekracht.”

Meer weten over bedrijfswageninrichting of BEKS vloerladesysteem?

Wil je meer weten over het unieke Beks ladesysteem? Neem dan vooral contact op met een van onze dealers of raadpleeg onze website waar je ook de Wizard kunt gebruiken. Zo krijg je een goed beeld van hoe we je laadruimte kunnen indelen.

« Terug

Scroll naar boven