« Terug

Meer meenemen in je bedrijfswagen?

Beks_Meer-meenemen-in-je-bedrijfswagen_1.jpg14 nov

Het inrichten van een bedrijfswagen kan anders, slimmer en beter! Daar houden we ons bij Beks Bedrijfswageninrichtingen al sinds 2002 mee bezig. Productvernieuwing heeft continu onze aandacht. Daardoor maken wij al jaren onze klanten blij met een uniek product: het Beks ladesysteem. “Dankzij ons ladesysteem hebben bedrijfswagens een stuk meer laadvermogen dan met een traditionele bedrijfswageninrichting”, aldus Stijn van Beks Bedrijfswageninrichtingen.

“Sommigen hebben dankzij onze oplossing zelfs een kleinere auto kunnen aanschaffen.”

Meer laadvermogen

Er zijn een aantal redenen waardoor je bestelwagen met ons ladesysteem meer laadvermogen heeft. Ons ladesysteem is opgebouwd vanaf de vloer, waardoor we het zwaartepunt kunnen verlagen ten opzichte van een traditionele bedrijfswageninrichting. Ook kun je de volledige oppervlakte van de  laadruimte van de wagen benutten, wat zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Bovendien zijn de lades zeer stevig. Elke lade heeft een laadvermogen van 100 kilogram.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Geld besparen

“Onze klanten zijn erg tevreden over het ladesysteem. Het feit dat hun bestelwagen nu een efficiëntere laadruimte heeft, zorgt ervoor dat ze geld besparen. Zij kunnen meer meenemen, en grijpen niet meer mis. Een extra ritje om andere spullen of gereedschappen te halen komt veel minder vaak voor”, zegt Stijn. “Sommigen hebben dankzij onze oplossing zelfs een kleinere auto kunnen aanschaffen. Door de efficiënte en effectieve inrichting van ons ladesysteem was een grotere bedrijfswagen niet meer nodig. Een kleinere auto is goedkoper in aanschaf en in gebruik, je kunt er gemakkelijker mee parkeren én hij is beter voor het milieu.”

Meer weten

Wil je ook meer laadvermogen in je bedrijfswagen? Ga dan vooral eens langs bij een van onze dealers bij jou in de buurt. Hij kan je alles vertellen over ons systeem en zal er alles aan doen, zodat jij met meer laadvermogen de weg op kunt. Onze eigen website biedt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend zelf je bedrijfswagen in te richten: de Wizard. Zo krijg je een goed beeld van ons ladesysteem en kun je nadenken over je wensen die jij hebt, op gebied van jouw ideale bedrijfswageninrichting.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven