« Terug

Behoefte aan een veilige bedrijfswageninrichting?

Beks_Behoefte-aan-een-veilige-bedrijfswageninrichting_1.jpg19 sep

Het gevaar van losliggende spullen in de auto wordt nog steeds onderschat. Toch kunnen hier grote ongelukken door ontstaan. Denk aan een hamer die door de auto vliegt als een bestuurder heel hard moet remmen, of het verschuiven van een lading. “Met een veilige bedrijfswageninrichting kunnen ongelukken met ladingen gemakkelijk worden voorkomen”, aldus Rob van Beks.

50 keer zwaarder

Veiligheid is een belangrijk item waar we rekening mee hebben gehouden tijdens het ontwerp van onze bedrijfswageninrichting. Bij een botsing van 50 kilometer per uur, worden voorwerpen wel 50 keer zwaarder. Stel er ligt een onderdeel van 400 gram los in de laadruimte, dan vliegt deze bij zo’n botsing als een object van 20 kilogram door je auto. Als dit tegen je hoofd aankomt, heb je een flinke wond. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als bij een aanrijding nog zwaardere materialen rondvliegen.

“Met een veilige bedrijfswageninrichting kunnen ongelukken met ladingen worden voorkomen.”

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Veilige bedrijfswageninrichting

“Wat Beks Bedrijfswageninrichting veilig maakt, is dat al het gereedschap en materiaal opgeborgen kan worden in lades. De lades kunnen bovendien nooit gaan schuiven, omdat ze zijn verankerd in de vloer van de auto”, aldus Rob. Bovenop dit ladesysteem kun je je spullen ook op veilige wijze kwijt. Dankzij rails kunnen ze professioneel bevestigd worden. Er liggen dus nooit losse spullen in je auto. “Een aantal jaar geleden heeft er een dodelijk ongeluk plaatsgevonden bij een bedrijf. De bestuurder van de bestelwagen werd doodgedrukt door de lading van zijn auto. Dat is verschrikkelijk om te horen, zeker wanneer je weet dat dit voorkomen kan worden.”

Ongelukken voorkomen

We hopen dat steeds meer servicegerichte bedrijven gebruik gaan maken van onze veilige bedrijfswageninrichting. Zo kunnen er in de toekomst onnodig letsel worden voorkomen. Wil je meer weten over ons ladesysteem? Bekijk dan vooral onze website, of neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven