« Terug

Zelf je bedrijfswagen inrichten of bestelbus inrichten?

Beks_Zelf-je-bedrijfswagen-inrichten_1.jpg17 okt

Wil je de laadruimte van je bedrijfswagen zo optimaal mogelijk benutten? Dit kan met het ladesysteem van Beks Bedrijfswageninrichtingen. Een uniek systeem met vele voordelen. Je hebt meer ruimte en meer overzicht in je bedrijfswagen, je verbruikt minder brandstof en je rijdt veiliger. In de gehele Benelux hebben wij dealers zitten die onze klanten lokaal bedienen. Wij van Beks maken dit ladesysteem vervolgens voor je op maat. Je kunt ook zelf je bedrijfswagen online inrichten door geheel vrijblijvend gebruik te maken van onze Wizard. Daarmee kun je zelf je bedrijfswagen inrichten of bestelbus inrichten

“Wij vinden het belangrijk onze klanten de mogelijkheid te geven zelf hun bedrijfswagen in te richten.”

Zelf je bedrijfswagen inrichten online

Wil je de laadruimte van je bedrijfswagen zo optimaal mogelijk benutten? Dit kan met het ladesysteem van Beks Bedrijfswageninrichtingen.

Zelf bedrijfswagen inrichten of bestelbus inrichten

“Onze Wizard, de online tool om zelf een inrichting te tekenen, wordt jaarlijks met veel plezier gebruikt door duizenden klanten”, aldus Rob van Dinther, eigenaar van Beks Bedrijfswageninrichtingen. “Wij vinden het belangrijk onze klanten de mogelijkheid te geven zelf hun bedrijfswagen in te richten. Zo krijgen ze een helder beeld van ons product en kunnen onze dealers goed inspelen op hun wensen.”

Voor ieder beroep een oplossing

Wij hebben de afgelopen jaren voor vrijwel ieder beroep een passende oplossing gerealiseerd. Hierdoor beschikken wij over vele foto’s die je kunt bekijken in de Wizard. Zo helpen wij je te bepalen welke inrichting voor jou ideaal is. Als je liever van je eigen auto uitgaat, kies dan het merk en autotype en selecteer de juiste lengte en hoogte. Vervolgens kun je beginnen met het ontwerp.

Bestelbus inrichten

Bestelbus inrichten of bedrijfswagen inrichten

Bedrijfswagen inrichten of bestelbus inrichten? De keuze is reuze!

De keuze wat betreft jouw ideale bedrijfswageninrichting is reuze. Heb je veel lage spullen? Dan hebben we voor jou een breed assortiment aan lage lades beschikbaar. Heb je veel ruimte nodig om spullen op te bergen? Dan zijn brede, hoge en lange lades voor jou de juiste oplossing. Verder bieden we tal van accessoires waarmee je het ladesysteem kunt uitbreiden: kunststof bakjes, kunststof en aluminium vakverdelingen, sloten, kunststof kratten, afvalbakken, stroomvoorziening, tussenschotten, antislipmatten, vliegtuigrail, bankschroef met draaiplateau en houder, LED verlichting en ga zo maar door.  

Snelle levering

Is je ontwerp af? Dan neemt onze dealer bij je in de buurt zo snel mogelijk contact met je op. Hij zal alle wensen en mogelijkheden met je bespreken. Vervolgens geeft hij het definitieve ontwerp door aan ons en gaan wij voor je aan de slag. In 10 dagen hebben we jouw ideale ladesysteem op maat gemaakt. De dealer zal dit vervolgens inbouwen in jouw auto. Zo kun je in de toekomst altijd opgeruimd en veilig de weg op!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven