« Terug

Beks ladesysteem inbouwen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Beks_Beks-ladesysteem-inbouwen.-Hoe-gaat-dat-in-zijn-werk_1.jpg25 jul

Ben je het zat om altijd rond te rijden in een rommelige bedrijfswageninrichting en steeds te moeten zoeken naar jouw gereedschap en dat ene onderdeel? Dan is Beks unieke ladesysteem voor jou de ultieme oplossing. Al je materiaal kun je overzichtelijk verdelen over de lades. Bovenop de lades kun je je zware extra lading plaatsen. “Klanten zijn zo blij dat ze eindelijk overzicht hebben in hun bedrijfswagen. De frustraties die ze iedere dag weer hadden, behoren tot het verleden”, zegt Rob van Beks.

Inbouw bedrijfswageninrichting

Over de gehele Benelux bevinden zich dealers die ons ladesysteem vakkundig inbouwen. Samen met de dealer kun je jouw systeem samenstellen, waarbij rekening wordt gehouden met al je specifieke wensen. Binnen 10 werkdagen wordt het ladesysteem op maat geproduceerd en aan de dealer geleverd.  

“Onze inbouw past in elke bedrijfswageninrichting.”

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Universele afmetingen

De afmetingen van bedrijfswagens zijn vrij universeel. Autofabrikanten gaan namelijk bij de ontwikkelingen van nieuwe modellen uit van het Euro-palet. De afmeting hiervan is 80 bij 120 centimeter. Wij maken hier slim gebruik van, waardoor ons ladesysteem in vrijwel iedere bedrijfswagen past. In verband met de veiligheid wordt ieder ladesysteem verankerd aan het chassis van de auto.  “Het komt zelden voor dat het ontwerp niet past in de bedrijfswagen”, aldus Rob.

Binnen enkele uren

De dealers / inbouwers van Beks ontvangen het ladesysteem kant-en-klaar geleverd. Binnen 3 tot 7 uur, afhankelijk van de hoeveelheid lades en de door jou uitgekozen accessoires, hebben ze het systeem ingebouwd in je bedrijfswagen. In de meeste gevallen vindt de volledige installatie dus binnen 1 dag plaats.

Eenvoudig overbouwen

Een ander groot voordeel van ons eenvoudig in te bouwen ladesysteem is dat deze gemakkelijk is over te bouwen naar een andere bedrijfswagen. Wel is het van belang dat de laadruimte van de nieuwe bedrijfswagen van vergelijkbare grootte is. “Ons systeem gaat zo generaties auto’s mee! Het komt vaak voor dat het 2 of meer keren wordt overgebouwd. Een hele duurzame bedrijfswageninrichting dus”, zegt Rob.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven