« Terug

Ik heb geen overzicht in mijn bedrijfswagen

blog1_beks.jpg06 feb

Je werkt bij een servicebedrijf en je rijdt dagelijks naar klanten om ze te helpen. Maar, je hebt een steeds terugkerend probleem: je bedrijfswageninrichting werkt je behoorlijk tegen. Gemakkelijk iets uit je laadruimte halen zit er niet in. Ten eerste moet je alles uit het gangpad halen om bij de wandkasten te komen. Veel spullen passen namelijk niet in die kasten en moet je noodgedwongen op de grond neerleggen. Hoeveel dozen, bakken en apparaten heb je inmiddels uit je wagen getild voordat je eindelijk die pvc-hoek, wartel of printplaat te pakken hebt?

Online je bedrijfswagen inrichten

Bedrijfswagen inbouw

Ten tweede kun je niet staan in je auto. Je moet altijd bukken of kruipen om bij je spullen te komen.
Tegen deze irritante situatie loop je meerdere keren per dag aan. Je bent niet de enige die te maken heeft met dit probleem. Ook je collega’s en werknemers bij andere servicebedrijven. Het lijkt wel of iedereen rondrijdt in een rommelige bedrijfswagen!

We zien dat veel bedrijfswageninrichtingen niet matchen met de afmetingen van de auto.

“We zien dat steeds meer servicebedrijven gaan voor kleine bedrijfswagens. Het voordeel hiervan is dat je deze gemakkelijk kunt parkeren. Waar ze echter niet over nadenken is een passende bedrijfswagen inbouw. Veel bedrijfswageninrichtingen matchen daardoor niet met de afmetingen van de auto’s”, aldus Rob van Dinther, van BEKS.

Onlangs kwam er een installateur langs die net een nieuwe auto had. Na dag 1 was hij er al ongelukkig mee. Het looppad zette hij noodgedwongen vol met kartonnen dozen, omdat zijn benodigdheden niet in de wandkasten pasten. Vervolgens kon hij niet meer bij de spullen in de wandkasten. Hij zou eigenlijk een andere bedrijfswagen inbouw moeten hebben. Een ladesysteem waarmee hij meteen bij de juiste spullen kan: het BEKS Ladesysteem.

BEKS ladesysteem

Een BEKS ladesysteem is opgebouwd vanaf de vloer en heeft geen looppad. Zo kun je de volledige breedte van je auto gebruiken en je kunt direct bij je spullen. Deze zitten netjes opgeborgen in de lades, die je overigens nagenoeg helemaal kunt openschuiven. Ladders, een stofzuiger of projectmaterialen kun je ook nog steeds meenemen, deze kun je plaatsen bovenop de lades. Je hoeft dus nooit meer in je laadruimte te graven of spullen uit de auto te halen om iets te kunnen pakken wat je nodig hebt. Hoeveel tijd zal je dat besparen? In elk geval kost 1 minuut zoeken, jou of je klant 1 euro! 

« Terug

Scroll naar boven