« Terug

Mijn bedrijfsauto inrichting is slecht voor mijn rug

blog2_beks2.jpg06 mrt

Als er iemand is met een zwaar lichamelijk beroep, is het een installateur of servicemonteur. Denk aan een loodgieter die regelmatig in de kruipruimte moet zijn. Een elektricien die zijn armen in de lucht moet houden om snoertjes in het plafond te monteren. Een keukenbouwer die met zware tegels sjouwt. Het is dus belangrijk dat bijzaken, zoals het pakken van spullen uit de auto, hun werk niet nóg zwaarder maken.

Helaas is het tegendeel vaak waar. De meeste monteurs rijden rond met een bedrijfsauto inrichting die niet ergonomisch is. Het gevolg is dat ze sneller met rugklachten thuis zitten. Voor de medewerker zelf, de werkgever en de klanten is dit geen fijne situatie.

Bedrijfsauto inrichting

In veel serviceauto’s kun je niet staan. Toch bestaat de bedrijfsauto inrichting doorgaans uit een looppad met wandkasten. Hierdoor moet je altijd bukken als je iets wilt pakken. En vaak staat het looppad tussen de wandkasten ook nog vol met spullen. Allemaal niet erg handig. Hoe kun je al je spullen wel goed opbergen? En hoe kun je er gemakkelijk bij zonder te bukken, te sjouwen of te kruipen? Wij helpen je graag.

Klimmen, bukken en kruipen is vanaf nu verleden tijd!

Online je bedrijfswagen inrichten

Een ergonomische bedrijfswageninrichting bestaat uit een ladesysteem dat vanaf de vloer is opgebouwd. De lades kunnen gemakkelijk open en dicht en je kunt je spullen er netjes in opbergen. Alles heeft zijn vaste plek en je kunt er altijd goed bij! Heb je toch grote spullen? Zoals een trapje of een ladder? Dan kun je deze bovenop de lades zetten en vastmaken met gespen, of plaatsen in een open vak. Klimmen, bukken en kruipen is vanaf nu verleden tijd!

“Laatst hebben we inrichting advies aan de firma Van Delft Group gegeven. Voor hen was de ergonomie van de medewerkers erg belangrijk. Ook wilden ze minder lang zoeken naar hun spullen, de veiligheid van hun voertuigen optimaliseren en een betere verdeling van de lading. Deze punten hebben we allemaal verwerkt in ons ontwerp. Nu rijdt er een tiental auto’s van hen rond met een ergonomische en gebruiksvriendelijk ingerichte bedrijfswagen”, aldus Rob van Dinther, van BEKS.

Zelf een ergonomische bedrijfsauto inrichting ontwerpen?

De ladesystemen maken we voor je op maat. In onze wizard kun je alvast beginnen met het ontwerp van jouw ideale bedrijfsauto inrichting. Grote en/of kleine lades? Bij de zijdeur en/of aan de achterzijde? In de kleuren grijs of zwart? Je mag het allemaal zelf bepalen. Veel succes!

« Terug

Scroll naar boven