« Terug

Wouters Elektrotechniek: “Onze bedrijfswagens zijn een stuk overzichtelijker”

Beks_Thema3_Blog1Foto114 aug

Iedere dag weer rijden de medewerkers van Wouters Elektrotechniek met volgeladen busjes naar hun klanten. Bevestigingsmaterialen, wartels, kabels, kitten, handgereedschap, ladders, schakelkastcomponenten: alles gaat mee. Sinds anderhalf jaar hebben hun bedrijfswagens een BEKS-ladesysteem als bedrijfswageninrichting. Hoe ervaren ze dat tot nu toe?

Opgeruimder en overzichtelijker

Wouters Elektrotechniek bouwt elektrotechnische installaties en houdt zich met name bezig met automatisering in de agrarische sector. Deze installaties bestaan uit diverse onderdelen, waardoor de medewerkers veel gereedschap en materiaal mee moeten nemen. “Iedere dag weer zijn we bij een klant op locatie. Daar is mijn bus mijn magazijn en dan is het wel handig dat je snel de benodigde materialen kunt vinden. En dat kan dankzij het "BEKS-ladesysteem”, aldus Stefan Wouters, elektricien en eigenaar bij Wouters Elektrotechniek. Zijn bedrijf bestaat inmiddels al 18 jaar. 

“Met de lades van BEKS zijn onze bedrijfswagens een stuk overzichtelijker dan eerst. Dit werkt heel prettig.”

“We hebben het BEKS-ladesysteem nu anderhalf jaar. Voorheen hadden we een BEKS bedrijfswageninrichting die vanaf de vloer was opgebouwd met ‘kleine’ lades en koffers. Maar we zochten een oplossing waarmee we onze materialen beter konden opbergen. Met de lades van BEKS zijn onze bedrijfswagens een stuk overzichtelijker dan eerst. Dit werkt heel prettig.”

Snel en netjes geholpen

Wouters zou het ladesysteem zeker aanraden aan collega’s en vrienden. “Je kunt heel veel kwijt in de lades. De laadhoogte is wel beperkt, maar dat is voor ons geen probleem. Verder vind ik de service van BEKS erg goed, we zijn altijd snel en netjes geholpen.”

Richt je bedrijfswagen in met Wizard

Gebruik jij je bedrijfswagen ook als magazijn en wil je een overzichtelijke inrichting? Je kunt met onze Wizard je voertuig geheel vrijblijvend inrichten. Zo zie je gelijk hoe jouw optimale bedrijfswageninrichting eruit komt te zien. Wil je meer informatie over het BEKS-ladesysteem? Hier kun je alle technische specificaties lezen, de eindeloze mogelijkheden en de voordelen. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen, we helpen je graag.

Neem contact op →

« Terug

Scroll naar boven