« Terug

Politie Turnhout: “Het ladesysteem is top!”

Beks_Thema3_Blog2Foto1.jpg11 sep

De Politie Turnhout is inmiddels al jaren klant bij BEKS. Een aantal van hun voertuigen hebben we voorzien met de BEKS-for-Blue kasten. Deze zijn specifiek ingericht voor de hulpverlening. “Het ladesysteem is top! Het werkt altijd en gaat niet stuk. We gebruiken het dagelijks zeer stevig en daartegen is het prima bestand”, aldus de wagenparkbeheerder van Politie Turnhout.

“Past precies bij onze werkzaamheden”

Een dag bij de politie is nooit hetzelfde. De auto’s van de Politie Turnhout worden 24 uur per dag en 7 dagen per week ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. Daarom zijn ze beladen met vele materialen, waaronder: EHBO-benodigdheden, persoonlijke beschermingsmiddelen, spijkereggen (die worden gebruikt om een strook spijkers over de weg te leggen om een auto tot stilstand te brengen), bezems, veiligheidshelmen, betonscharen, wegafzetting kegels en nog veel meer. Voor de politieagenten is het belangrijk dat ze niet hoeven te zoeken naar de spullen en hierin biedt ons ladesysteem een uitkomst.

“Voor de politieagenten is het belangrijk dat ze niet hoeven te zoeken naar de spullen en hierin biedt ons ladesysteem een uitkomst.”

“Door het uitgekiende systeem ligt alles steeds op de goede plaats opgeborgen. Voor ons is dat heel belangrijk, omdat we continu met wisselende collega’s te maken hebben”, aldus de wagenparkbeheerder. Bij de laatste bestellingen hebben ze steeds de BEKS-for-Blue configuratie systeem besteld. “Die zit heel doordacht in elkaar en past precies bij onze werkzaamheden. Wij gebruikten eerst simpele rekjes, maar die voldeden eigenlijk al lang niet meer aan onze eisen.”

“Vooral de spijkereg-lade vinden we super”

De Politie Turnhout is 10 jaar geleden via Autographe NV (dealer van BEKS-for-Blue) met ons in contact gekomen. “Bij de eerste auto’s hebben we een standaard BEKS-oplossing genomen. En bij de volgende bestellingen kozen we voor een oplossing op maat. Dat was voor BEKS geen probleem; het bedrijf kwam tegemoet aan al onze wensen. Vooral de spijkereg-lade vinden we super.”

“Een zeer complexe aangelegenheid”

Voor het inrichten van de binnenkant van de politieauto heeft de Politie Turnhout gebruikgemaakt van de Wizard. Maar vooral de kennis en expertise van Nele Asselmans van Autographe NV en BEKS waren doorslaggevend. “Het inrichten van een Politieauto is een zeer complexe aangelegenheid. Nu dat naar volle tevredenheid gerealiseerd is, kunnen we steeds dezelfde inrichting bestellen. Zo komen collega’s niet voor verrassingen te staan. Dat is voor ons een goed gegeven, want onze collega’s treffen tijdens hun werk al genoeg onverwachte situaties aan!” aldus de wagenparkbeheerder.

Ben je benieuwd hoe het BEKS-ladesysteem in jouw wagen eruit ziet? Probeer dan onze Wizard uit en richt je bedrijfswagen zo optimaal mogelijk in.

Neem contact op →

« Terug

Scroll naar boven