« Terug

Als ik ga voor een BEKS ladesysteem, past deze dan in mijn volgende wagen?

blog6_beks2.jpg26 jun

Waarom zou ik in een nieuwe bedrijfswageninrichting investeren als ik deze maar voor één auto kan gebruiken? Precies! Daar dachten wij ook aan. Daarom hebben wij een duurzame bedrijfswageninrichting ontworpen. Een ladesysteem dat we gemakkelijk kunnen overbouwen in een andere bedrijfswagen.

Maatvoering van de Europallet

Volkswagen, Citroën, Renault, Ford, Peugeot of Opel: het BEKS ladesysteem past in elke bedrijfswagen. Dit hebben we grotendeels aan de autofabrikanten te danken. Zij gaan bij de ontwikkeling van hun bestelwagens uit van de maatvoering van de Europallet: 80 bij 120 centimeter.  Er is zodoende meestal een minimale ruimte van 121 centimeter tussen de wielkasten en 85 tot 100 centimeter bij de zijdeur. Wij hebben onze ladesystemen volgens dezelfde maatvoering geproduceerd. Hierdoor kan het ladesysteem gemakkelijk worden overgeplaatst in jouw nieuwe bedrijfswagen, over 5 jaar.

Onze bedrijfswageninrichting gaat decennialang mee.

Servicebedrijven doen meestal zo’n 4 tot 5 jaar met een auto. Wil je het ladesysteem laten overbouwen? Dan kun je een BEKS dealer bij jou in de buurt bellen. Door heel Nederland bevinden zich specialisten die precies weten hoe ons ladesysteem werkt. Het overbouwen zal een paar uurtjes kosten en daarna kun je weer jarenlang tevreden de weg op. “Het ladesysteem dat je vandaag koopt voor een Opel, kan over 4 jaar in een Volkswagen en weer 4 jaar later in een Ford worden gebouwd. Zo gaat onze bedrijfswageninrichting dus decennialang mee”, aldus Rob van Dinther, van BEKS.

Bedrijfswageninrichting op maat

Gaan de lades dan nooit kapot? De kans daarop is in ieder geval klein. Het ladesysteem bestaat uit RVS, hoogwaardige houtsoorten, staal en aluminium. Lichte, sterke en duurzame materialen van hoge kwaliteit. Verder hebben de laden geen rails of veertjes die stuk kunnen gaan. Je kunt ze met behulp van de zwaartekracht open en dicht doen. De dealer zal je dus weinig of niet terugzien voor eventuele reparaties. Ook dit maakt het systeem duurzaam.    

Je bedrijfswageninrichting maken we op maat. Wat betreft kleur en lade-afmetingen kun je diverse kanten op. Ervaar het zelf maar, in onze Wizard. Hier kun je je eigen ideale bedrijfswageninrichting op maat ontwerpen.

Online je bedrijfswagen inrichten

« Terug

Scroll naar boven