« Terug

Mijn bedrijfswagen opruimen heeft geen zin, het blijft een zooitje….

blog3_beks2.jpg03 apr

Frustrerend hè. Je doet zo je best doet om je bedrijfswagen netjes te houden, maar binnen de kortste keren is het weer een rommel. De nadelen van zo’n troep zijn zeer hinderlijk. Je moet steeds zoeken naar spullen en als je ze niet kunt vinden moet je weer terug naar de zaak. Elke minuut dat jij bezig bent met zoeken kost dat jou en je klant 1 euro.  Nog meer bijkomende problemen zijn: beschadigde spullen omdat ze tijdens het rijden langs elkaar schuren en een onveilige situatie. Los slingerende spullen zijn levensgevaarlijk als je hard remt of een ongeluk krijgt. Je zult niet de eerste zijn die daardoor gewond raakt.

Waar is de nooduitgang?

“Ik kreeg onlangs een foto binnen van een monteur die zo te zien zijn uiterste best deed zijn bedrijfsauto op te ruimen. Hij had alles keurig in bakjes en koffertjes gezet, maar het resultaat was dat hij nergens bij kon. Elke keer als hij iets uit zijn wandkasten moest pakken, haalde hij het gangpad eerst leeg”, aldus Rob van Dinther, van BEKS. “Wat ook opviel was dat er zoveel lege, ongebruikte ruimte overbleef. De monteur was er in ieder geval niet gelukkig mee. Niet voor niets had hij een bordje met ‘nooduitgang’ in zijn laadruimte opgehangen.”

Niet voor niets had hij een bordje met ‘nooduitgang’ opgehangen.

Bedrijfswagen opruimen kost weinig tijd

Inmiddels heeft deze monteur een ladesysteem. Eindelijk kan hij werken zoals hij wil: netjes, punctueel en zonder gedoe. Niet alleen voor geordende mensen is dit systeem een uitkomst, ook voor sloddervossen. Ze worden min of meer gedwongen om hun bedrijfswagen netjes te houden, zonder dat ze veel tijd kwijt zijn met opruimen. Al het gereedschap stoppen ze in lades en het overige materiaal plaatsen ze bovenop het systeem. Nieuwe spullen die bij de klant afgeleverd moeten worden, kunnen zo niet meer tijdens de rit beschadigen. Zelfs niet als de chauffeur hard moet remmen. Een win-winsituatie voor de klant, de werkgever en de medewerker zelf.

Wil je weten hoe een BEKS ladesysteem eruitziet en hoe het werkt? Hier wordt alles duidelijk uitgelegd. Je kunt zelf ook aan de slag met het ontwerpen van een ladesysteem in onze Wizard.

« Terug

Scroll naar boven