« Terug

Mijn bus is al zwaar, wordt hij niet zwaarder met een ladesysteem?

blog4_beks2.jpg01 mei

Bedrijfswagens gaan vaak zwaar beladen op pad. Met als gevolg dat de tank sneller leeg is en onderhoud meer geld kost. Als je onze bedrijfswageninrichtingen ziet, kan de laadruimte volledig worden benut. We bouwen het ladesysteem namelijk vanaf de vloer op. Dit wekt de indruk dat deze bedrijfswageninrichting heel zwaar is. Maar schijn bedriegt. Inderdaad zit de auto helemaal vol, maar hij is niet per se zwaarder. Integendeel zelfs. Het systeem is licht van gewicht en je kunt je spullen zo optimaal mogelijk verdelen over de auto. Hierdoor bespaar je brandstof en onderhoudskosten.

Honderden euro’s besparen

Een BEKS ladesysteem weegt gemiddeld 25 procent minder dan andere systemen. Door het toepassen van een slimme mix van materialen kunnen we dit realiseren. Rob van Dinther van BEKS: “Ons ladesysteem is de lichtste bedrijfswageninrichting in de markt. Met elke 10 kilogram die je minder meeneemt, bespaar je elke 100 kilometer 0,1 liter brandstof. Reken maar uit hoeveel je per jaar bespaart. Dat kan tot in de honderden euro’s lopen.”

Met elke 10 kilogram die je minder meeneemt, bespaar je elke 100 kilometer 0,1 liter brandstof.

Meer spullen meenemen

Je kunt ook meer meenemen met ons ladesysteem. Omdat het licht is van gewicht, houd je meer laadvermogen over. Immers, bovenop de lades mag je het volledige laadvermogen laden, minus het eigen gewicht van het ladesysteem.

Daarbij mag je in elke lade 100 kilogram aan lading meenemen, mits je alles gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. Je bespaart dus niet alleen brandstof doordat het systeem licht van gewicht is, maar ook omdat je minder vaak heen en weer hoeft te rijden naar de zaak om spullen te halen.

Bedrijfswagen van de toekomst

Van een te zware bedrijfswagen zal dus geen sprake zijn als je BEKS ladesysteem laat installeren. “Ons ladesysteem is eveneens een prima oplossing voor de bedrijfswagen van de toekomst: de elektrische auto. Hoe lager het gewicht van de lading, hoe hoger de actieradius”, aldus Rob. Wil je meer weten over ons ladesysteem? Hier kun je er alles over lezen.  

« Terug

Scroll naar boven