« Terug

Kan het ladesysteem open als ik mijn auto heb geparkeerd?

blog5_beks1.jpg29 mei

Een BEKS ladesysteem en parkeren. Gaat dat wel samen? Het is een vraag die af en toe voorbij komt. En terecht. Goed en dichtbij kunnen parkeren is natuurlijk erg belangrijk als je ergens gaat werken. Veel van onze klanten bevinden zich in steden en hebben kleine bedrijfswagens vanwege de grote parkeeruitdaging. In de meeste steden is de parkeerruimte schaars en als je een plekje hebt gevonden dan is dat vaak erg smal.

Altijd bij je spullen

Kunnen de lades open als er, links en rechts, of achter, ook auto’s staan geparkeerd? Het antwoord is ‘ja’. Als er een auto links of rechts van je staat geparkeerd, kan de lade voor 2/3 open. Staat er een auto achter? Dan geldt hetzelfde. Je kunt in vrijwel alle gevallen, waarbij je de deuren van de laadruimte kunt openen, ook bij je spullen. De spullen die achterin de lades zitten heb je vermoedelijk niet vaak nodig, anders lagen ze wel wat verder naar voren. Thuis liggen je pannen ook niet op zolder, maar in de keuken, daar waar je ze nodig hebt. Spullen die je het meest nodig hebt, leg je voor het grijpen. Dat geldt dus ook voor de indeling van je ladesysteem.

“Voor veel monteurs is even ‘snel’ je spullen pakken een utopie.” 

Online je bedrijfswagen inrichten

Mocht je een keer per maand toch last hebben van iemand die echt niet kan parkeren? Dan kun je je auto even uit het vak rijden zodat je snel je spullen kunt pakken. Snel…? Ja inderdaad! Voor veel monteurs is even ‘snel’ je spullen pakken een utopie. Maar met het BEKS Ladesysteem kan dit echt. Zoeken naar spullen hoeft immers niet meer als alles netjes in lades zit.

Sluitmechanisme op zwaartekracht

Je hoeft ook niet moeilijk te doen met sloten. Het sluitmechanisme van de lades werkt op zwaartekracht. Palletjes, veertjes, bewegende delen, kunststof onderdelen die gemakkelijk kapot gaan: je zult ze niet vinden. Je duwt de la dankzij de zwaartekracht moeiteloos dicht, en dan valt de grendel automatisch op zijn plek. Openen en sluiten gaat bovendien met 1 hand!

Handig ladesysteem voor kleine ruimtes

BEKS is dus een handig ladesysteem voor kleine ruimtes. Bovendien maken we het systeem op maat, dus het zal volledig aan al je wensen voldoen. Wil je zelf je ladesysteem ontwerpen? Dat kan. Ga naar onze Wizard en leef je uit!

« Terug

Scroll naar boven